Ljeto i godišnji odmori sve su bliži. Prvi proljećni zraci sunca i topli dani u znaku su planiranja kratkih proljećnih putovanja ali i tradicionalnog ljetovanja. Putovanja imaju poseban značaj u našim životima, jer dio su najljepših životnih uspomena i bez konkurencije najbolja su investicija u sebe i svoje najmilije.

Brižljivo planirajte troškove takve investicije i ne dozvolite da vam uspomene sa putovanja pokvare iznenadni i neplanirani troškovi. Negativne reakcije na klimatske razlike i drugačiju hranu, od one na koju su putnici turisti navikli, uobičajena su pojava i vrlo često iziskuju dodatne i neplanirane troškove zbog javljanja ljekaru. Nerijetko, ovi troškovi mogu biti izuzetno visoki i kao takvi uticati na kvalitet odmora i dugo iščekivanog putovanja.

Ipak, ne brinite, mi imamo rješenje za sve probleme sa kojima se možete sresti u procesu planiranja i realizovanja putovanja.

Ugovorite putničko zdravstveno osiguranje i mi ćemo platiti troškove liječenja koji nepredviđeno i neplanirano mogu nastati za vrijeme putovanja i boravka u inostranstvu. U ponudi su brojne varijante osiguravajućeg pokrića. Budite slobodni, javite se i zatražite ponudu.

Ako putovanje planirate mjesecima unaprijed obavezno se osigurajte od otkaza putovanja, a za slučaj da se dese neke nepredviđene životne situacije zbog kojih ćete morati da otkažete putovanje. Mi smo tu da nadoknadimo turističkoj agenciji novčani iznos koji ona zadržava zbog vašeg otkaza putovanja.

Pakujete kofere i u dilemi ste šta od stvari ponijeti i kako ih sačuvati na putovanju? I tu smo za vas! Osiguranje prtljaga dio je naše ponude za vaše bezbrižno putovanje.

Ako planirate putovanje svojim automobilom sigurno razmišljate i o riziku kvara ili saobraćajne nezgode. Svjesni ste da troškovi prevoza vozila do prvog servisa mogu biti izuzetno veliki, kao i da može biti problem obezbjediti potrebnu uslugu jer se nalazite u inostranstvu, možda imate jezičku barijeru, ne znate preciznu lokaciju i sl. Zbog toga izaberite osiguranje pomoći na putu, a koje mi realizujemo u saradnji sa evropskim poslovnim partnerom, asistentskom kompanijom Oryx Assistance. Pored neposredne pomoći na putu u vidu šlepanja vozila ili sitnije popravke, to su i druge brojne usluge, od smještaja u hotelu dok se vozilo popravlja, do mogućnosti izbora zamjenskog vozila za nastavak putovanja.

U slučaju da putujete u evropske zemlje nudimo vam da sa samo jednom polisom osigurate sebe, svoju porodicu i svoj automobil i to od svih ovdje nabrojanih rizika, ali i nekih drugih.

Više informacija o ponudama svih vrsta osiguranja, koja su kreirana da vas štite od nepredviđenih rizika u vrijeme planiranja putovanja i boravka u inostranstvu, posjetite jednu od naših 60+ prodajnih lokacija ili nas pozovite putem telefona ili nam pišite na e-mail.

Putujte bezbrižno!