Da bi se zaštitile žrtve saobraćajnih nezgoda, kao i njihova imovina, vlasnici motornih vozila moraju zaključiti ugovor o osiguranju od automobilske odgovornosti.

Zaključivanje ugovora o osiguranju od automobilske odgovornosti je zakonom propisana obaveza koja ima za cilj da osigura naknade šteta nastalih kao posljedica saobraćajnih nezgoda.

Kupovinom polise osiguranja od autoodgovornosti Vi osiguravate Vašu odgovornost prema žrtvama saobraćajne nezgode koja je izazvana Vašom nepažnjom i krivicom. Nastalu štetu umjesto Vas će platiti osiguravajuće društvo čiju ste polisu kupili.

Izbor kvalitetne osiguravajuće kuće je Vaša odgovornost jer samo tako možete biti sigurni da će žrtve Vaše nepažnje dobiti pravičnu nadoknadu za štetu koju ste Vi prouzrokovali.

Izbor NEŠKOVIĆ OSIGURANJA garantuje takav kvalitet iz razloga što smo osiguravajuća kuća koja nema likvidiranih a neisplaćenih šteta.

Izaberite najbolje
za Vas

Osiguranje od autoodgovornosti omogućava


 • sigurnost za Vašu porodicu

 • sigurnost za ostale učesnike u saobraćaju

 • da budete odgovoran vozač

 • Važnost
  života

  Osiguranje ide iznad materijalnih dobara; to je investicija u sigurnost, omogućavajući vam da cijenite svaki trenutak znajući da ste zaštićeni.

 • Sačuvajte finansijski
  mir

  Osiguranje pruža finansijsku zaštitu u neočekivanim situacijama, čuvajući vaš budžet od nepredviđenih izdataka."

 • Obezbjedite
  sebe
  i bližnje

  Osiguranje je ključ zaštite vašeg zdravlja, imovine i najvažnijih ljudi u životu, pružajući vam mir i bezbrižnost.

Kontaktirajte nas

Ako želite bilo kakvu dodatnu informaciju, slobodno nas kontaktirajte. Naš tim stručnjaka posvećen je tome da vam pruži pomoć i pronađe najbolje opcije prema vašim potrebama.

  Osigurajte svoj mir

  Izaberite naše osiguranje