Kupovinom polise AO zaštitili ste tuđu imovinu, ali kako da zaštitite svoju?

Učinite to tako što ćete kupiti polisu kasko osiguranja u svim poslovnim jedinicama NEŠKOVIĆ OSIGURANJA. Kupovinom ove polise ostvarujete pravo na naknadu materijalne štete u saobraćajnoj nezgodi čak i kada je nezgoda prouzrokovana Vašom krivicom.

Posebna pogodnost kasko osiguranja je u činjenici da Vam pruža i mogućnost da svoja motorna vozila zaštitite od rizika krađe.

NEŠKOVIĆ OSIGURANJE nudi više varijanti kasko osiguranja vozila a sve u skladu sa Vašim željama i mogućnostima. Ukoliko se odlučite za kasko osiguranje sa franšizom, tj. učešćem u šteti, pri samoj kupovini polise platićete manju premiju, ali isto tako morate znati da ukoliko se šteta dogodi dio troškova snosite i Vi. Ugovaranjem potpunog kasko osiguranja cjelokupan iznos štete pada na osiguravajuću kuću čiju ste polisu kupili. NEŠKOVIĆ OSIGURANJE Vam nudi i mogućnost izbora načina plaćanja premije osiguranja – u cjelini ili na rate.

Izaberite najbolje
za Vas

Uz kasko osiguranje ostvarićete pravo na naknadu štete i u slučaju kada je šteta prouzrokovana:


 • padom ili udarom nekog predmeta

 • elementarnom nepogodom

 • požarom

 • eksplozijom

 • Važnost
  života

  Osiguranje ide iznad materijalnih dobara; to je investicija u sigurnost, omogućavajući vam da cijenite svaki trenutak znajući da ste zaštićeni.

 • Sačuvajte finansijski
  mir

  Osiguranje pruža finansijsku zaštitu u neočekivanim situacijama, čuvajući vaš budžet od nepredviđenih izdataka."

 • Obezbjedite
  sebe
  i bližnje

  Osiguranje je ključ zaštite vašeg zdravlja, imovine i najvažnijih ljudi u životu, pružajući vam mir i bezbrižnost.

Kontaktirajte nas

Ako želite bilo kakvu dodatnu informaciju, slobodno nas kontaktirajte. Naš tim stručnjaka posvećen je tome da vam pruži pomoć i pronađe najbolje opcije prema vašim potrebama.

  Osigurajte svoj mir

  Izaberite naše osiguranje