www.neskovicosiguranje.com
   
  Osiguranje motornih vozila
  Osiguranje nezgode
  Osiguranje imovine
 
 

Arhiva   

   ŠTETE
    IZVJEŠTAJI
    PROPISI
    PRITUŽBE
 

Nešković d.o.o. - Istorijat

Osnovne informacije | Istorijat | Poslovne jedinice | Djelatnost | Organizaciona strukturaPrivatno preduzeće za veleprodaju i maloprodaju nafte i naftnih derivata ''Nešković'' p.o. Bijeljina, osnovano je 13.09.1991. godine po Rješenju Osnovnog suda udruženog rada u Tuzli broj 1-2423 Tuzla, da bi se već 21.12.2000. godine Rješenjem Osnovnog suda u Bijeljini broj Fi -1077/00 reg. broj uloška 1-3176 izvršilo usklađivanje poslovanja sa PP na DOO.

Osnovna djelatnost društva, od samog osnivanja pa do danas, je veleprodaja i maloprodaja nafte i naftnih derivata - šifre djelatnosti 50 500, za koju Društvo posjeduje rješenje Administrativne službe opštine Bijeljina, kao i nadležnog Ministarstva.

Društvo danas zapošljava oko 115 radnika, od čega 5 radnika radi na administrativno-tehničkim poslovima, dok ostalih 110 radnika radi na poslovima prometa nafte i naftnih derivata kao i kontrole tehničke ispravnosti motornih vozila.

Društvo posjeduje i šest voznih jedinica, kako za vlastite potrebe, tako i za usluge prevoza opasnih i zapaljivih materija ukupnog kapaciteta 200.000 litara.

Kada su osnivači osnivali ovo društvo 1991. godine imali su veoma malo iskustvo u upravljanju biznisom. Ono što su imali bio je san o sopstvenom biznisu.

Kombinacija elemenata kreativnosti, inovacija, preuzimanja rizika i kvalitetnih ljudskih resursa osnova je menadžment stila.

Kompanija NEŠKOVIĆ DOO izgrađena je skromnim počecima da bi danas, moglo bi se slobodno reći, predstavljala standard u prometu nafte i naftnih derivata, trgovine i usluga iz već pomenutih oblasti na području Bosne i Hercegovine.

Filozofija upravljanja i praksa rasle su uporedo sa samim rastom društva. Danas Društvo ima 115 zaposlenih različitog obrazovnog profila. Tokom rasta menadžment je pazio na brend. Vodilja ovog Društva "UKOLIKO NE ZNAMO GDJE SMO KRENULI NIKADA NEĆEMO NI STIĆI" živi i danas i to ne samo kroz lice vlasnika nego i kroz lica svih zaposlenih. Svaka akcija Društva mora da bude u skladu sa poslovnom politikom istog.

Od momenta osnivanja pa sve do danas u kreiranju poslovne politike Društva polazilo se od:

- profesionalnosti i stručnosti,
- principa stalnog ulaganja u razvoj djelatnosti,
- obezbjeđenja visokih pozicija na tržištu pomenutih djelatnosti i sl.

Ipak najbitnije od svega je da NEŠKOVIĆ DOO svoju poslovnu orjentaciju temelji ne na slabostima konkurenata, nego na vlastitoj efikasnosti, inovativnim sposobnostima, kvalitetu roba i usluga, kao i uvažavanju kako konkurenata tako i korisnika istih.

 


  Copyright © Nešković osiguranje a.d. Bijeljina - 2007
Sva prava zadržana
Hosted & Created by itMedia